profile

Tako Nijsse

Team Lead Account Managers Netherlands

Utrecht, 552HL, Nederland

Skills

SEA

Google Analytics

Social Media Marketing

SEO

Languages

Awards

Activities

About

Email: tako.nijsse@gmail.com Mobiel: 06-11791809

Education

Stenden Hogeschool

Bachelor , Bachelor

February 2010 - February 2010

Drachtster Lyceum

July 2004 - July 2004

Experience

Vrijwillige Begeleider

IMC Weekendschool , Utrecht

March 2015 - January 2015

Als vrijwilliger bij de IMC Weekendschool help ik als begeleider. Hierbij ondersteun ik de klassendocenten en gastdocenten bij de uitvoer van de les. Doel van de Weekendschool is kinderen tussen de 10 en 14 jaar uit sociaal-economische achterstandswijken te helpen hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Hierbij krijgen ze les van gastdocenten uit verschillende vakgebieden.

Team Lead Account Managers Netherlands

ReachLocal

March 2014 - April 2015

Naast mijn dagelijkse werkzaamheden als Senior PPC Accountmanager heb ik de mogelijkheid gehad om Team Lead te worden van de Accountmanagers binnen Nederland. De vaardigheden die ik hier heb toegepast en ontwikkeld binnen deze rol: - Inwerken van nieuwe werknemers binnen Reachlocal - Motiveren van het team en er voor zorgen dat iedereen zijn doelstellingen behaald, maar dat we ook onze team targets behalen. - Helder communiceren. - Het inspireren van anderen om te presteren. - Effectieve tijd management. - Conflict management tussen teamleden en tussen medewerkers van verschillende afdelingen. - Motiveren en begeleiden van andere om zichzelf te ontwikkelen.

Senior PPC Account Manager

ReachLocal

October 2013 - April 2015

Nadat ik Senior PPC Account manager ben geworden heb ik de mogelijkheid gekregen om de volgende vaardigheden te ontwikkelen: - Het managen van Key Account - Het vinden van uitbreidingsmogelijkheden in budgetten binnen het huidige portfolio - Het leveren van hoogwaardige klantenservice. - Het minimaliseren van churn van bestaande klanten door proactief de campagnes te managen en er voor te zorgen dat ze presteren in lijn met de verwachtingen. Maar ook door flexibel te zijn in de wensen van onze adverteerders. - Het adviseren en coachen van klanten door het volgen van trends binnen de online marketing en hun hierbij de beste advies te geven om hun algehele online activiteiten te verbeteren.

Digital Account Manager

ReachLocal

September 2012 - April 2015

Vaardigheden toegepast en ontwikkeld in deze rol: - Opzetten van SEA campagnes in verschillende branches. - Het begeleiden en managen van klanten in hun verwachtingen van de campagnes en er voor zorgen dat we hun gestelde doelstellingen behalen. - Analyseren van de performance van campagnes en suggesties doen in het verbeteren van deze op het gebied van: SEO Websites Social media

Online Marketing Assitent

Difrax , Bilthoven

June 2011 - August 2012

Hierbij ben ik verantwoordelijk geweest voor het bedenken en opzetten van de campagnes voor de online communities. Daarnaast heb ik een online Monitoring systeem opgezet met behulp van iGoogle. Keyword-onderzoek gedaan voor www.difrax.com en www.hetnieuwekolven.nl Linkbuilding Facebook advertenties opzetten Plan van aanpak schrijven voor de realisatie van de doelstellingen voor 2012. (waar en hoe willen we de doelstellingen van het bedrijf behalen op het gebied van naamsbekendheid internationaal en omzet online) - contact onderhouden met verschillende mediabureaus voor het opzetten van de campagnes en doorvoeren van aanpassingen binnen de verschillende websites

Wereldreis

Zuid-oost Azie

September 2010 - January 2011

Ik heb altijd graag willen reizen. Een half jaar heb ik rondgereisd in Zuid-Oost Azie.

Junior Project Manager

ILUMY , Amsterdam

February 2009 - August 2010

Nadat ik een jaar stage heb gelopen binnen ILUMY heb ik hier een baan aangeboden gekregen als junior project manager. Hierbij was ik verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen en realiseren van online ventures. Taken waren: ● uitvoeren van de online marketing voorwww.milkorsugar.com (opzetten van de seo strategie, onpage seo, offpage seo, uitvoeren van linkbuilding, verdere optimalisatie en meedenken met de branding); ● planning van de ontwikkeling van de websites; ● content-planning en contentresearch; ● maken van wireframes van webpagina’s; ● begeleiden stagiaires; ● Communicatie met externe werknemers.

Workplace personality

100+

Company Size

12

Day Length

25+

Team Size

Loud

Noise Level

Formal

Dress Code

Benefits

N/A

Commute

Copyright © 2020 Kinzaa.com. All rights reserved