profile

Patrick Dubbeld

Owner LNP Coaching

Dinteloord, 4671 CZ, Nederland

Skills

Coaching/Training

HR Management

Administratief

Jurist

Languages

Awards

Activities

About

HR Manager Salaris administratie Trainer Coaching Jurist Recruitment

Education

Experience

Recruiter

Flex-e BV , Dordrecht/Rotterdam

October 2014 - March 2015

Werving & Selectie voor beide filialen uitvoeren

Schrijf assistent

LNP Coaching - Career & Life Improvements

November 2013 - July 2015

Ontbreekt het je aan goed inzicht of uithoudingsvermogen om je gelijk te krijgen? Lastig om je rechten en plichten uit te zoeken en niet altijd de tijd of het geduld om deze belangrijke correspondentie zorgvuldig te verzorgen? LNP Coaching haalt de stress voor je weg door je correspondentie discreet van je over te nemen. Want zeg nou zelf: Dit is nu echt een tijdrovende activiteit die je eigenlijk wel anders wilt besteden. Een reactie geven op een incasso, verzekeraar, instantie of andere correspondentie? Wij zoeken uit wat er nodig is om op de juiste manier te reageren en stellen voor jou de juiste correspondentie op. We zoeken voor je uit hoe je het beste kan reageren en stippelen samen met jou het gewenste (juridische) traject uit. Eventueel kunnen we samen met onze jurist bespreken of er gerechtelijke wegen zijn om alsnog je gelijk te krijgen.

► (Horeca) business consultant

LNP Coaching-Career & Life Improvements

July 2012 - July 2015

LNP Coaching heeft veel ervaring op het gebied van horeca. Met een twintigtal jaar ervaring in alle disciplines die het vak kent kunnen wij jouw bedrijf weer op de kaart zetten. Heb je niet het budget om Herman den Blijker en mijnheer Reijmers jouw problemen te laten oplossen of heb je geen behoefte aan de hierbij behorende exposure? Dan kan je nu met een gerust hart een beroep op ons doen. We zullen in overleg met jou het probleem dat er is analyseren en dit dan in de praktijk gaan bekijken. Je kan het vergelijken met de aanpak van Herman den Blijker waarin een combinatie van horeca-advies en businessconsultancy de kern vormen van onze succesvolle benadering.

► Juridische diensten

LNP Coaching Career & Life Improvements

June 2012 - July 2015

LNP Coaching kan je ook van dienst zijn bij het geven van juridisch advies. Heb jij een (arbeids)conflict of kom je zelf niet door moeilijke juridische wetteksten? Wij willen je graag helpen met deze lastige uitdagingen. LNP kan je ook leren om een aantal vaardigheden binnen deze discipline te verbeteren. Houdt ook onze blogs in de gaten voor de laatste updates. Je kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen voor meer informatie over onze producten, aanbiedingen en andere opties. Wij kunnen je een pasklaar advies geven zonder dure juridische kosten.

► Owner & Coach

LNP Coaching - Career & Life Improvements

August 2011 - July 2015

Coachingsbureau voor zowel zakelijke- als persoonlijke uitdagingen. Career & Business Improvements Juridische diensten Schrijf assistent Horeca Consultancy Recruitment (Interim) In onze brochure tref je meer informatie aan over onze diensten.

Salaris administratie

Flair & Quality/Flex-e , Dordrecht/Rotterdam

January 2010 - October 2014

Verantwoordelijk voor de gehele salarisadministratie (-160 medewerkers) en het bewaken van alle hiervoor relevante processen.

HR Manager/ Recruiter

Flair & Quality/Flex-e BV , Dordrecht/Rotterdam

July 2009 - May 2015

Verantwoordelijk voor alle processen vanaf recruitment tot aan uit dienst melden van medewerkers. Afdeling personeelszaken in zijn geheel opgezet met de hierbij behorende administratie en contact onderhouden met relaties. Stagebegeleiding (VMBO-WO)

★ ECABO certified trainer

Flair & Quality Bv , Dordrecht/Rotterdam

June 2009 - July 2015

Begeleiden en ontwikkelen van stage voor opleidingen van verschillend niveau (VMBO tot WO) in verschillende disciplines (administratief/p&o/juridisch/commercieel/etc.) Ontwikkelen, uitvoeren en bewaken van Reintegratietrajecten ism UWV en overheid.

Workplace personality

100+

Company Size

12

Day Length

25+

Team Size

Loud

Noise Level

Formal

Dress Code

Benefits

N/A

Commute

Copyright © 2020 Kinzaa.com. All rights reserved